LATEST ARTICLES

Natyra luan një rol të rëndësishëm në jetën e njerëzve dhe kafshëve. Për këtë ne duhet ta respektojmë natyrën dhe ta falenderojmë. Çfarë do të bënim pa të!?
Arti është një send që mund të shprehësh mendimet tuaja, ëndrrat tuaja poashtu edhe ditën tënde.Arti është një gjë që mund të shprehësh gjithshka rreth botës.
Për çfarë keni nevojë? Një shishe të vogël plastikeUjë Udhëzimet për ta bërë provën: Mbusheni shishen deri në buzë të kapakut me ujë.Vendoseni një folje të aluminit përsipër shishes (në vend të kapakut), si dhe duke e mbështjellur atë të tërrën.Shishen futeni në frigorifer dhe...
Sa shpesh rreh zemra? A e dini se... ...zemra rreh madje mbi 100 mijë herë brenda një dite. Brenda një minute ajo rreth nga 60 deri në 100 herë, ndërsa brenda një ore rreth 4 mijë herë.

Veza

E freskët apo e zier? Çfarë ju duhet: Një vezë e freskët. Një vezë e zier. Udhëzime: Merrni dy pjata dhe ktheni me kokë përmbys. Vendoseni secilën vezë sipër tyre dhe rrotullojeni. Veza e cila vazhdon të rrotullohet më gjatë,...

Gjuha

Qfarë është gjuha? Gjuha është një pjesë e trupit që na ndihmon të hamë. Me gjuhë ne shijojmë gjëra të ëmbla, të tharta, të hidhura apo të njelmëta. Ne e përdorim gjuhën edhe për t’ia treguar dikujt që duam ta ngacmojmë.

Marimangat

Sa këmbë ka një marimangë? Marimangat kanë vetëm 8 këmbë.

Magji me monedha

Çfarë ju nevojitet? Dy monedha më të mëdha Udhëzimet: Mbani të dyja monedhat të ngjitura në mesin e dy gishtave treguesFërkoni monedhat lart dhe poshtë me shpejtësi, dhe shikoni çfarë ndodh. Duket sikur një monedhë e tretë shfaqet në mënyrë magjike në...

Si ta lakoni lapsin?

Çfarë ju nevojitet? Një laps Udhëzimet: Mbajeni lapsin butësisht me anë të dy gishtave: gishtit të madh dhe gishtit tregues. Lapsin kapeni po thuajse në fund të njërës anë.Lëvizeni dorën tuaj lart dhe poshtë duke lejuar lapsin të lëkundet.Sa më...
It's so adorable, we can hardly bear it. Folks, felt crafts just don't get any sweeter than this. Maker extraordinaire Dyan Heffner showed us how to DIY these pinecone bears, and we're completely obsessed. Look at their little noses! Plus, they only take a few minutes to create, and we guarantee your kids will adore them. 1. Gather Your Materials These...