Magji me monedha

0
117

Çfarë ju nevojitet?

  • Dy monedha më të mëdha

Udhëzimet:

  1. Mbani të dyja monedhat të ngjitura në mesin e dy gishtave tregues
  2. Fërkoni monedhat lart dhe poshtë me shpejtësi, dhe shikoni çfarë ndodh.

Duket sikur një monedhë e tretë shfaqet në mënyrë magjike në mes të dy monedhave tjera!