Si ta lakoni lapsin?

0
132
Çfarë ju nevojitet?
  • Një laps
Udhëzimet:
  1. Mbajeni lapsin butësisht me anë të dy gishtave: gishtit të madh dhe gishtit tregues. Lapsin kapeni po thuajse në fund të njërës anë.
  2. Lëvizeni dorën tuaj lart dhe poshtë duke lejuar lapsin të lëkundet.
  3. Sa më shpejt që e lëkundni lapsin, aq më shumë duket sikur ai lakohet.

Lapsi duket sikur e humb fortësinë dhe bëhet një shkop elastik!