About

And you’re here. There’s a fire in your belly.I love that. I feel it too. I want to help you burn even brighter, beautiful.

But first, let me introduce myself properly. I’m Dyan Heffner.
I’m a writer, coach, speaker, seeker. I guide passion-fuelled women out of fear and uncertainty, and into lives, blogs and businesses they love (and truly desire).

Thanks you!

Must see

Prova me ujin dhe akullin

Për çfarë keni nevojë? Një shishe të vogël plastikeUjë Udhëzimet për ta bërë provën: Mbusheni shishen deri...

Rrahjet e zemrës

Sa shpesh rreh zemra? A e dini se... ...zemra rreh madje mbi 100 mijë herë brenda një dite.

Veza

E freskët apo e zier? Çfarë ju duhet: Një vezë e freskët. Një vezë e zier.