Home Uncategorized

Uncategorized

Veza

E freskët apo e zier? Çfarë ju duhet: Një vezë e freskët. Një vezë e zier. Udhëzime: Merrni dy pjata dhe ktheni me kokë përmbys. Vendoseni secilën vezë sipër tyre dhe rrotullojeni. Veza e cila vazhdon të rrotullohet më gjatë,...

Gjuha

Qfarë është gjuha? Gjuha është një pjesë e trupit që na ndihmon të hamë. Me gjuhë ne shijojmë gjëra të ëmbla, të tharta, të hidhura apo të njelmëta. Ne e përdorim gjuhën edhe për t’ia treguar dikujt që duam ta ngacmojmë.

Marimangat

Sa këmbë ka një marimangë? Marimangat kanë vetëm 8 këmbë.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Më të lexuara

Gjuha

Another post with A Gallery

Publikimet e fundit

Rrahjet e zemrës

Veza

Gjuha

Marimangat